top of page

Miksi juuri meidän bändi tilaisuuteesi?

Yhtyeemme koostuvat nuorista ammattilaisista. Meitä yhdistää palava halu ja intohimo esiintyä ja viihdyttää. Meille on kunnia-asia saada esiintyä elämäsi tärkeimmissä tapahtumissa – siksi tuotamme vain ja ainoastaan parasta viihdettä rautaisella ammattitaidolla!

 

Monet bändit ja suuremmat yhtyeet soittavat vakio-ohjelmistoa, johon ei juurikaan voi vaikuttaa – tai saat kenties valita 1-2 kappaletta. Me toteutamme

toiveesi kattavasti ja ammattimaisesti!

Tarjoamme myös apua musiikin suunnitteluun tapahtumaa varten, jos et vielä tiedä, minkälaisen esityksen tai bändin haluat. Meillä on laaja verkosto alan ammattilaisia, jotka tulevat soittamaan juuri sinua varten.

Mitä soitamme? 

 

Me soitamme mitä sinä pyydät! Rakennamme yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopivan soittolistan. Meille on kunnia-asia saada kappaletoiveet täytettyä. 

Miksi maksaisimme bändistä, jos voimme tilata DJ:n?

Musiikki on yksi tärkeimmistä elementeistä niin cocktailtilaisuuksissa kuin häissä, joiden tunnelmasta ette varmastikaan tahdo tinkiä. DJ:t ovat hyviä

– mutta mikään ei voita livebändin energiaa ja showta, joka nostattaa tunnelman kattoon! Livebändin esiintyminen saa varmasti vieraanne viihtymään tanssilattialla.

Saako koko yhtyeen minne vain?

Kyllä! Meillä on hyvin liikuteltavat soittimet ja äänentoistojärjestelmä – pianistimme on mm. soittanut kokonaisen konsertin purjelaivan kannella. Soitamme Suomessa, Ahvenanmaalla, Ruotsissa ja Virossa matkakulut huomioon ottaen Helsingistä. Solistimme keikkailevat kansainvälisesti missä vain.

Mitä se maksaa? 

 

Me emme käytä rajattuja soittolistoja tai kiinteitä hintoja.  

Kustannukset riippuvat täysin soittajien määrästä, esiintymispituudesta sekä matkakustannuksista. Alla näet suuntaa antavan hinnoittelun keikoistamme:

– Trubaduurit/sooloesiintyjät: 200-450 €

– Duot: 450-800 €

– Triot: 800–1 200 €

– Apollo Orchestra: alkaen 1 500 € 

Alv-vero on esiintymisissä 0% ja palvelumme ovat hyvin joustavat. Kaikki esiintymisestä aiheutuvat kustannukset laskutetaan kätevästi yhdellä laskulla!

 

Maksamme reilusti ja oikeudenmukaisesti yrityksemme henkilökunnalle ja meidän käyttämille palveluntarjoajille alan työehtosopimuksen mukaan. Maksamme esiintyjille esim. vähintään 250 € n. 3 tunnin keikasta riippuen välimatkoista ja harjoitusmäärästä – näin ollen esim. 6 hengen bilebändimme kustantaa alkaen 1500 €

sis. kaikki työnantajakulut, verot, laitteisto-

ja autovuokran, matkakulut jne.

 

Tästä löydät linkin Muusikkojen liiton liksalistaan.

Mitkä ovat sopimusehtonne?

 

Etenkin sesonkiaikaan kesäisin ja pikkujoulukautena saattaa tulla paljon päällekäisiä tilaisuuksia ja kyselyitä. Jotta välttyisimme mielipahalta, on myönteinen vastaus keikkatarjoukseemme sähköpostitse tai puhelimitse sopimus. Tämän jälkeen voit vielä perua keikan, mutta joudumme veloittamaan sovitusta palvelusta täyden hinnan. Sovellamme musiikkialan työehtosopimusta hinnoittelussamme. Vuokrausehtomme näet täältä.

bottom of page